Gastbloggers Boekenbeurs gezocht

Op de Boekenbeurs valt gigantisch veel te beleven. Bijzonder boeiende stof om over te schrijven. Toffe content om blogposts over te maken. Daarom zoeken wij zes beginnende bloggers die ieder minstens drie dagen op de Boekenbeurs aanwezig willen zijn. Boek.be en Creatief Schrijven vzw delen jouw woorden via hun kanalen en  je ontvangt een hoogstpersoonlijk Boekenbeursabonnement waarmee je alle dagen gratis in en uit kunt.

Lees meer

Frank Vander Linden over songwriting

Frank Vander linden schrijft al 26 jaar songs voor De Mens, voor zichzelf en soms ook  voor anderen. Hij weet nog steeds niet hoe dat precies moet maar kan er wel moeiteloos twee uur over uitweiden. Ga je soms wel eens met songs aan de slag? Breng gerust een voorbeeld mee naar deze sessie op 23 oktober.  Wie weet gaat de meester zelve ermee aan de slag. Je hoéft echter geen songsmid te zijn om ...

Lees meer

Sciencefiction voorbij

In de nieuwe VERZIN schrijven Ivo Victoria en Sanne Huysmans je een persoonlijke brief boordevol advies, focust Johan de Boose op de masochistische schrijfdaad en krijg je tips om beter om te gaan met feedback.  In het dossier nemen we akelig herkenbare sciencefiction onder de loep. Denk aan Wil van Jeroen Olyslaegers of The Handmaid's Tale van Margaret Atwood. Nog geen abonnement? Meld je aan en het nummer ligt eerstdaags in je brievenbus.

Lees meer

Het Schrijfsalon 2018

Al wat een beginnend schrijver nodig heeft op een dienblaadje. Het Schrijfsalon op de Boekenbeurs is de place to be voor iedereen die iets wil doen met zijn zelfgeschreven woorden: eigen teksten beter maken, feedback krijgen, publiceren, lezers of toeschouwers vinden, enz.

Lees meer

BK Poetry Slam 2018

Op 29 september namen de 10 beste slammers het tegen elkaar op tijdens het BK Poetry Slam in cc Jacques Franck in Sint-Gillis. Na een spannende finale werd REQ Belgisch kampioen Poetry Slam 2018! REQ vertegenwoordigt de eer van ons land tijdens EK Poetry Slam in Hongarije.

Lees meer

'Je moet je werk genadeloos lezen.' - Christophe Vekeman in VERZIN